Mario benoemt naast Matteo ook Arjen Vis als partner van restaurant Keizerskroon

Mario geflankeerd door zijn partners Arjen en Matteo

Wij van de Smaak van Mario vinden restaurant Keizerskroon cultuurerfgoed van de stad Deventer. Niet alleen de wandschilderijen zijn van historische waarde maar ook de sfeer die het restaurant van Mario Lai uitademt.

Wij juichen het daarom toe dat Mario nadenkt over de toekomst van de Keizerskroon. Mario geniet al van zijn Aow en kan niet meer zonder de Keizerskroon, maar hij heeft zijn trouwe rechterhand Matteo en Arjen Vis gevraagd partner te worden. Als eigenaar heeft hij daarmee meer zekerheid dat de Keizerskroon altijd gasten kan blijven ontvangen. Matteo en Arjen en Naomi worden daarmee samen met Mario, na de dood van Evelien, de vertrouwde boegbeelden. En daar zijn we heel blij mee.

2 antwoorden op “Mario benoemt naast Matteo ook Arjen Vis als partner van restaurant Keizerskroon”

  1. Best wel trots op mijn jongste zoon om in deze prachtige zaak met voortreffelijk eten hier als partner te mogen beginnen.
    Mario , Mateo , Naomi en Arjen veel succes en plezier, gaat lukken met jullie als fantastisch team !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *