Soms zit het tegen…..

Beste wijngaardeniers,

“soms zit het mee, soms zit het tegen”! Nu zit het coronavirus ons even tegen!

Helaas moeten we de introductie van de Memorias 2018 weer uitstellen, we hebben namelijk geen vergunning gekregen om met jullie als gasten (90 man) op het terras te mogen genieten zoals we dat gewend zijn.

Alleen zitten in plaats van staan en lopen, geen muziek, geen onderling contact, dat verdienen jullie en onze heerlijke wijn niet! Los van het feit dat we niet zitten te wachten op ingrijpen van de lokale overheid die streng controleert willen we jullie ook niet aan de risico’s van besmetting blootstellen.

Wat zit er dan mee? De nieuwe wijn is wel voor jullie beschikbaar, die kun je vanaf dinsdag 25 augustus ophalen in de Keizerskroon.

Zodra de situatie het toelaat zullen we op gepaste wijze alsnog met elkaar gaan genieten!

Caio  Mario!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *