San Mario Vinitaly

Sinds vrijdagochtend 5 april toen L’Unione Sarda, dé krant van Sardinië, hem onder ogen kwam, was Mario in alle staten. De volgende dag in Verona tijdens de Vinitaly zou een droom uitkomen. Zijn Fradiles Memorias leek voorbestemd 90 van de 100 punten te scoren op deze prestigieuze wijnbeurs en daarmee behoort de wijn van Mario en zijn neef in een klap tot de beste wijnen van Italië. En dat is ook gebeurd.

Deze foto is gemaakt op het moment van euforie. Mario kan nog nauwelijks overzien wat dit voor hem kan betekenen. Een droom is uitgekomen. Op dit moment rondt Mario de oplevering van zijn bed & breakfasthuis af om zich daarna zich te concentreren op zijn jaarlijkse wijnfeest op de Keizerskroon op zondag 26 mei.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *