Valentijnsdag, een dag om niet te vergeten

Keizerskroon is voor mij symboliek aan huiselijke sfeer en grandeur, met een vleugje Parijs. Maar nu ik ook nog bevriend ben geraakt met Mario Lai is Keizerskroon vooral het huis van de vriendschap voor mij. 

Nadat ik vijf jaar geleden een boek had geschreven over mijn overleden broervriend Clemens van Heck en had beschreven hoe Marie-Francoise hem op Valentijnsdag een kleine poets had gebakken in Keizerskroon, heeft het restaurant op deze dag voor mij een nog grotere betekenis gekregen. Ben daarom erg verguld dat Mario voor donderdag 14 februari 2019 een speciaal Valentijnsdiner heeft samengesteld. Weet nu al dat enkele lieve vrienden en vriendinnen die avond ook afspreken in de Keizerskroon.

Voor 75 euro per stel krijgen we gerookte zalm, klaargemaakt op de Green Egg, risotto van truffel, bereid aan de tafel, entrecote van Piëmontees rund met rode pepersaus en een Coup d’Armour voor twee. In stijl van de dag van de liefde zal ook voor een surprise worden gezorgd zodat 14 februari 2019 een onvergetelijke avond zal zijn. 

Als je ook (je) liefde wil vieren, reserveer dan alvast een tafeltje via 0570-641277.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *